ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με την πιστή εφαρμογή των σχετικών κανονισμών της Ε.Ε. με I.P.M. (Integrated Pest Management) και τις αρχές της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής, η A. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ-PROTECTOR, στην Αθήνα η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνονται τόσο οι ανθρώπινοι οργανισμοί που βρίσκονται στον χώρο, όσο και το περιβάλλον, ενώ μετά την ολοκλήρωση της απεντόμωσης λαμβάνετε και το σχετικό πιστοποιητικό, εγκεκριμένο από τον αρμόδιο φορέα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ και είναι στη διάθεση του πελάτη τα MSDS και οι άδειες τους.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται ταυτοποίηση του εντόμου και στη συνέχεια προχωράμε στην απεντόμωση – απολύμανση. Με το τέλος των εργασιών εκτός του πιστοποιητικού παρέχονται και συμβουλές, οδηγίες ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε η εταιρεία μας μπορεί να δώσει ριζική λύση στο κάθε πρόβλημα, αλλά μετά την εργασία μας απαιτείται και η συνεργασία του πελάτη για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος.

Aπεντόμωση – απολύμανση για κοριούς σε στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες, ξύλινα έπιπλα και γενικότερα σε δωμάτια που έχουν προσβληθεί από κοριούς, γίνεται με ειδικό σκεύασμα εξαιρετικά αποτελεσματικό αλλά συγχρόνως μη τοξικό για τον άνθρωπο που έρχεται σε άμεση επαφή με τα προσβληθέντα αντικείμενα. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με βιοεξυγίανση όπου τα στρώματα καθαρίζονται εξωτερικά και εσωτερικά με ειδικό μηχάνημα όπου τα τραντάζει και απορροφά στερεά σωματίδια από το εσωτερικό τους. Το ειδικό φίλτρο HEPA του μηχανήματος εξασφαλίζει υψηλή κατακράτηση σκόνης, εντόμων και αυγών στο εσωτερικό του.

Στην πορεία της, η εταιρεία μας ανέπτυξε μεθόδους για την καταπολέμηση των κοριών, με τρόπο ασφαλή και οικολογικό χωρίς τη χρήση εντομοκτόνου και επικίνδυνων χημικών στο στρώμα (που έτσι και αλλιώς η άδεια τους απαγορεύει και δεν επιτρέπει αυτήν τη χρήση).
Αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε πλήρως από τα ενοχλητικά αυτά έντομα με μία εφαρμογή που καταστρέφει τους κοριούς και τα αυγά τους, προσφέροντάς σας άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα και παράλληλα κάνει τον χώρο σας ασφαλή και έτοιμο προς χρήση. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης (ψεκαστήρες) για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αναφέρονται κυρίως σε βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, τσιμπούρια, ψύλλους, κοριούς, αράχνες, μυρμήγκια κ.α.) αλλά και για ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, μύγες κ.α.)
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για κάθε είδος εντόμου είναι διαφορετικά κατά περίπτωση, όπως επίσης και ο τρόπος ψεκασμού

Απεντόμωση – απολύμανση με εκνέφωση (fog) o τρόπος αυτός συνίσταται για ιπτάμενα έντομα, αλλά και για βαδιστικά και κυρίως για εκτεταμένα προβλήματα όπου απαιτείται καθολικός ψεκασμός.
Το μηχάνημα δημιουργεί νέφος μικροσταγονιδίων ( 20-120 microns) καθιστώντας το εντομοκτόνο εφαρμόσιμο σε όλες τις επιφάνειες του χώρου.

Κουνουποκτονία (Εκτεταμένη απολύμανση – απεντόμωση εξωτερικών χώρων).
Η εργασία αυτή γίνεται με ειδικό ψεκαστικό μηχάνημα ( νεφελοψεκασμός) αλλά και με την χρήση ειδικών προνυμφοκτόνων σε λιμνάζοντα νερά ώστε να επιτυγχάνουμε τον έλεγχο των πληθυσμών των κουνουπιών.
Οι εφαρμογές αυτές γίνονται σε κήπους, εξωτερικούς χώρους σπιτιών, υπαίθριους χώρους και εκτάσεις γενικότερα.

Απεντόμωση – απολύμανση με gel.
Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται για την προσβολή από την γερμανική κατσαρίδα (ψιλή) κυρίως σε κουζίνες, μπάνια και ηλεκτρικές συσκευές.

Ειδική απεντόμωση – απολύμανση για ξυλοφάγα έντομα.
To σαράκι του ξύλου απαιτεί συνδυασμούς τεχνικών και σκευασμάτων.
Η εταιρεία μας έχοντας την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία στο πρόβλημα αυτό, εφαρμόζει πρωτοποριακή μέθοδο καταπολέμησης, συνδυάζοντας οικολογικά, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικά σκευάσματα.
Επίσης αναλόγως την περίπτωση, είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε εντελώς ατοξική μέθοδο (τροποποιημένης ατμόσφαιρας) σε αντικείμενα από ξύλο, χαρτί κλπ.

Ειδική απεντόμωση – απολύμανση για βιβλία, έργα τέχνης,υφάσματα κλπ.
Ατοξική μέθοδος τροποποιημένης ατμόσφαιρας για βιβλιοθήκες , πινακοθήκες, μουσεία, βεστιάρια θεάτρων.
Εφαρμόζεται γενικά σε ευαίσθητους χώρους όπου χρειάζονται ειδική φροντίδα αντικείμενα ιστορικής αξίας και αντικείμενα τέχνης.
Απαλλάσσει από έντομα 100% χωρίς την παραμικρή φθορά όλα αυτά που είναι πολύτιμα.
Τα αντικείμενα παραδίδονται συσκευασμένα σε ειδικούς σάκους για πλήρη προστασία μετά την εφαρμογή.