Δρυόπων 23, Αθήνα, 118 52
2102772170
2130383347
📞6977269284

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR

Η καλύτερη εταιρεία απολυμάνσεων & απεντομόσεων στην Αττική, η Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – PROTECTOR, δίνει έμφαση στους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης των υγειονομικών προβλημάτων (έντομα, παράσιτα, τρωκτικά, μικρόβια, χημικοί ρύποι κ.α.) σε χώρους ομαδικής διαβίωσης και σε χώρους όπου απαιτείται αυξημένη φροντίδα καθώς υπάρχει η παρουσία παιδιών, ηλικιωμένων ή σε χώρους όπου η υγιεινή είναι προαπαιτούμενο μέλημα (προπαρασκευή, αποθήκευση, διακίνηση τροφίμων).

Για το λόγο αυτό έχουμε επενδύσει σε σύγχρονο καινοτόμο εξοπλισμό παρακολουθώντας παγκοσμίως τα τελευταία επιστημονικά νέα όσων αφορά νέες οικολογικές και πρωτοποριακές μεθόδους για την εξυγίανση και καταπολέμηση παρασίτων.

Διαθέτουμε λοιπόν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απεντόμωσης, απολύμανσης και εξυγίανσης χώρων και αντικειμένων.

απολυμάνσεις απεντομώσεις ομονοια
  • Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι στη διάθεση του πελάτη τα MSDS και οι άδειες τους.
  • Σε κάθε περίπτωση γίνεται ταυτοποίηση του εντόμου και στη συνέχεια προχωράμε στην απεντόμωση – απολύμανση. 
  • Με το τέλος των εργασιών εκτός του πιστοποιητικού παρέχονται και συμβουλές, οδηγίες ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
  • Μην ξεχνάτε η εταιρεία μας μπορεί να δώσει ριζική λύση στο κάθε πρόβλημα, αλλά μετά την εργασία μας απαιτείται και η συνεργασία του πελάτη για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος.

Κάλεσε