Δρυόπων 23, Αθήνα, 118 52
2102772170
2130383347
📞6977269284

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ
Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία απολυμάνσεων Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1984 η  από τον γεωπόνο Νίκο Σαμαρίδη και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εξυγίανσης συνεργαζόμενη με μικροβιολόγους, γεωπόνους, χημικούς και άλλους επιστήμονες. Έγινε εργολήπτρια δημόσιων έργων με πρωτοπορειακές για την εποχή μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων.

Παράλληλα, το 1986 ιδρύεται η εταιρεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων PROTECTOR από τον Στέλιο Δροσόπουλο και ειδικεύτηκε κυρίως στην απολύμανση – μικροβιοκτονία αναπτύσσοντας μεθόδους που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα, πολλάκις πιστοποιημένα από κορυφαίους αρμόδιους φορείς.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν σε πολλά έργα, γεγονός που έφερε την συγχώνευσή τους το 2010.

Ανθρώπινο δυναμικό
Το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και λαμβάνει διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε. Έτσι, το δικό σας πρόβλημα αντιμετωπίζεται από μας ως ξεχωριστή περίπτωση και επιλύεται οριστικά μέσω εξατομικευμένης λύσης.

Σήμερα, η Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR εκμεταλλευόμενη την πολυετή της εμπειρία έχοντας εξελίξει τις μεθόδους της και εμπλουτισμένη ως προς τον εξοπλισμό της, παρέχει τις υπηρεσίες της στον χώρο της Δημόσιας Υγείας με γνώμονα την ασφάλεια των ανθρώπων, των κατοικιδίων και του περιβάλλοντος, σε προσιτές πάντα τιμές.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρία μας έχει εγκαταστήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και οι εφαρμογές των εργασιών μας είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το σύστημα HACCP όπου απαιτείται (χώροι τροφίμων).

Παράλληλα εφαρμόζουμε Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Intergrated Pest Management) και εκπονεί μελέτες HACCP σε χώρους παραγωγής επεξεργασίας και διακίνησης τροφίμων και ποτών.

  • Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι στη διάθεση του πελάτη τα MSDS και οι άδειες τους.
  • Σε κάθε περίπτωση γίνεται ταυτοποίηση του εντόμου και στη συνέχεια προχωράμε στην απεντόμωση – απολύμανση. 
  • Με το τέλος των εργασιών εκτός του πιστοποιητικού παρέχονται και συμβουλές, οδηγίες ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
  • Μην ξεχνάτε η εταιρεία μας μπορεί να δώσει ριζική λύση στο κάθε πρόβλημα, αλλά μετά την εργασία μας απαιτείται και η συνεργασία του πελάτη για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος.
απολυμανσεις πολυκατοικιων

Κάλεσε