Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – PROTECTOR

Το 1984 ιδρύθηκε η Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ από τον γεωπόνο Νίκο Σαμαρίδη και δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της εξυγίανσης συνεργαζόμενη με μικροβιολόγους, γεωπόνους, χημικούς και άλλους επιστήμονες. Έγινε εργολήπτρια δημόσιων έργων με πρωτοπορειακές για την εποχή μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων.

Παράλληλα, το 1986 ιδρύεται η PROTECTOR από τον Στέλιο Δροσόπουλο και ειδικεύτηκε κυρίως στην απολύμανση – μικροβιοκτονία αναπτύσσοντας μεθόδους που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα, πολλάκις πιστοποιημένα από κορυφαίους αρμόδιους φορείς.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν σε πολλά έργα, γεγονός που έφερε την συγχώνευσή τους το 2010.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και λαμβάνει διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.

Έτσι, το δικό σας πρόβλημα αντιμετωπίζεται από μας ως ξεχωριστή περίπτωση και επιλύεται οριστικά μέσω εξατομικευμένης λύσης

Σήμερα, η Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR εκμεταλλευόμενη την πολυετή της εμπειρία έχοντας εξελίξει τις μεθόδους της και εμπλουτισμένη ως προς τον εξοπλισμό της, παρέχει τις υπηρεσίες της στον χώρο της Δημόσιας Υγείας με γνώμονα την ασφάλεια των ανθρώπων, των κατοικιδίων και του περιβάλλοντος, σε προσιτές πάντα τιμές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας έχει εγκαταστήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και οι εφαρμογές των εργασιών μας είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το σύστημα HACCP όπου απαιτείται (χώροι τροφίμων).

Παράλληλα εφαρμόζουμε Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Intergrated Pest Management) και εκπονεί μελέτες HACCP σε χώρους παραγωγής επεξεργασίας και διακίνησης τροφίμων και ποτών.