Δρυόπων 23, Αθήνα, 118 52
2102772170
2130383347
📞6977269284

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Η εταιρεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR την εξειδικευμένη μέθοδο της θερμικής απεντόμωσης.

Τι είναι η θερμική απεντόμωση;

Η θερμική απεντόμωση είναι μια καινοτόμος μέθοδος που, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους, προτάσσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των παρασίτων. Πρόκειται για μια πλήρως ατοξική και οικολογική εφαρμογή που αντί της παραδοσιακής χρήσης χημικών, η εντομοκτόνος δράση της βασίζεται στην έκθεση των εντόμων σε υψηλές θερμοκρασίες (50 βαθμών Κελσίου) που προκαλούν και την εξόντωσή τους. Επιπλέον σημαντικό προτέρημα της θερμικής απεντόμωσης είναι το γεγονός ότι δεν στοχεύει μόνο σε τέλεια έντομα, αλλά σε όλες τις μορφές και τα στάδια ανάπτυξης των εντόμων (αυγά, προνύμφες, νύμφες, τέλεια έντομα).

  • Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι στη διάθεση του πελάτη τα MSDS και οι άδειες τους.
  • Σε κάθε περίπτωση γίνεται ταυτοποίηση του εντόμου και στη συνέχεια προχωράμε στην απεντόμωση – απολύμανση. 
  • Με το τέλος των εργασιών εκτός του πιστοποιητικού παρέχονται και συμβουλές, οδηγίες ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
  • Μην ξεχνάτε η εταιρεία μας μπορεί να δώσει ριζική λύση στο κάθε πρόβλημα, αλλά μετά την εργασία μας απαιτείται και η συνεργασία του πελάτη για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος.
θερμική απεντόμωση

Κάλεσε