ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 2 ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ 45€

τιμή χωρίς ΦΠΑ 24%

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Προβλέπεται να εφαρμοστεί βιοεξυγίανση-απολύμανση-αποστείρωση των στρωμάτων, που θα πραγματοποιηθεί σε δυο στάδια.

Α) ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥ ME ΦΙΛΤRΟ HEPA

Με τον τρόπο αυτό γίνεται ο μηχανικός βιοκαθαρισμός-βιοεξυγίανση του στρώματος σε όλη την επιφάνειά του με ειδική συσκευή.

Πρόκειται για τουρμπομηχανή αναρρόφησης που παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ δημιουργώντας στροβιλισμό, συλλέγοντας το σύνολο των ακάρεων, των περιττωμάτων τους (ουσίες όπως η γουανίνη), νεκρά κύτταρα, τρίχες, σωματίδια σκόνης και γύρη.

Η βιομάζα απομακρύνεται από τις επιφάνειες, αλλά και τον εσωτερικό πυρήνα του στρώματος, που αποτελεί κατάλληλο υπόστρωμα όπου ενδημούν και πολλαπλασιάζονται για πολλά χρόνια τα ακάρεα, με την παρουσία γουανίνης, βασικό εκλυτικό και μολυσματικό υπόστρωμα για τις αλλεργίες, επιπεφυκίτιδες, ρινίτιδες, δερματοπάθειες κλπ.

Το αφαιρούμενο μολυσματικό προϊόν του καθαρισμού συλλέγεται σε νοσοκομειακό φίλτρο ΗΕPA (High Efficiency Particulate Air), το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm.

Με τον τρόπο αυτό τα σωματίδια απορροφώνται στα φίλτρα της συσκευής, αποκλείεται η διάχυσή τους και ανακύκλωσή τους στην ατμόσφαιρα και η επιμόλυνση του περιβάλλοντος χώρου.

Β) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Πραγματοποιείται ψεκασμός της επιφάνειας του στρώματος με απολυμαντικό σκεύασμα, Η2Ο2 (υπεροξείδιο του υδρογόνου) το οποίο είναι 100% βιοδιασπώμενο και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Είναι το πλέον αποτελεσματικό μέσο στην απενεργοποίηση των ιών.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ – ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Η διαδικασία αυτή ακολουθείται στην περίπτωση που το στρώμα ή το σαλόνι σας έχει λεκέδες ή κηλίδες. Ο καθαρισμός επιτυγχάνεται με χρήση μηχανής extraction. Χρησιμοποιούνται υλικά καθαριστικά, τα οποία είναι τεχνολογίας micro-splitting, τα οποία είναι οικολογικά και δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα στις επιφάνειες που πλένονται. Σε περίπτωση που υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, υπάρχει η δυνατότητα απόσμησης με χρήση ειδικού σκευάσματος που εξουδετερώνει τις οσμές και δεν τις καλύπτει απλώς, όπως κάνουν τα αρώματα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ