Δρυόπων 23, Αθήνα, 118 52
2102772170
2130383347
📞6977269284

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Τηλεφώνησε μας

ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Προβλέπεται να εφαρμοστεί βιοεξυγίανση-απολύμανση-αποστείρωση των στρωμάτων, που θα πραγματοποιηθεί σε δυο στάδια.

Α) ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥ ME ΦΙΛΤΡΟ HEPA

Με τον τρόπο αυτό γίνεται ο μηχανικός βιοκαθαρισμός-βιοεξυγίανση του στρώματος σε όλη την επιφάνειά του με ειδική συσκευή.

Πρόκειται για τουρμπομηχανή αναρρόφησης που παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ δημιουργώντας στροβιλισμό, συλλέγοντας το σύνολο των ακάρεων, των περιττωμάτων τους (ουσίες όπως η γουανίνη), νεκρά κύτταρα, τρίχες, σωματίδια σκόνης και γύρη.

Η βιομάζα απομακρύνεται από τις επιφάνειες, αλλά και τον εσωτερικό πυρήνα του στρώματος, που αποτελεί κατάλληλο υπόστρωμα όπου ενδημούν και πολλαπλασιάζονται για πολλά χρόνια τα ακάρεα, με την παρουσία γουανίνης, βασικό εκλυτικό και μολυσματικό υπόστρωμα για τις αλλεργίες, επιπεφυκίτιδες, ρινίτιδες, δερματοπάθειες κλπ.

Το αφαιρούμενο μολυσματικό προϊόν του καθαρισμού συλλέγεται σε νοσοκομειακό φίλτρο ΗΕPA (High Efficiency Particulate Air), το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm.

Με τον τρόπο αυτό τα σωματίδια απορροφώνται στα φίλτρα της συσκευής, αποκλείεται η διάχυσή τους και ανακύκλωσή τους στην ατμόσφαιρα και η επιμόλυνση του περιβάλλοντος χώρου.

Β) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Πραγματοποιείται ψεκασμός της επιφάνειας του στρώματος με απολυμαντικό σκεύασμα, Η2Ο2 (υπεροξείδιο του υδρογόνου) το οποίο είναι 100% βιοδιασπώμενο και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Είναι το πλέον αποτελεσματικό μέσο στην απενεργοποίηση των ιών.

καθαρισμος στρωματων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ

Η διαδικασία αυτή ακολουθείται στην περίπτωση που το στρώμα ή το σαλόνι σας έχει λεκέδες ή κηλίδες. Ο καθαρισμός επιτυγχάνεται με χρήση μηχανής extraction. Χρησιμοποιούνται υλικά καθαριστικά, τα οποία είναι τεχνολογίας micro-splitting, τα οποία είναι οικολογικά και δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα στις επιφάνειες που πλένονται. Σε περίπτωση που υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, υπάρχει η δυνατότητα απόσμησης με χρήση ειδικού σκευάσματος που εξουδετερώνει τις οσμές και δεν τις καλύπτει απλώς, όπως κάνουν τα αρώματα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
καθαρισμος σαλονιου

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ

  • Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής (Πετράλωνα, Ομόνοια, Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνας, Ταύρος, Νέα Σμύρνη και όπου αλλού στην Αττική μας χρειαστείτε).
  • Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι στη διάθεση του πελάτη τα MSDS και οι άδειες τους.
  • Σε κάθε περίπτωση γίνεται ταυτοποίηση του εντόμου και στη συνέχεια προχωράμε στην απεντόμωση – απολύμανση. 
  • Με το τέλος των εργασιών εκτός του πιστοποιητικού παρέχονται και συμβουλές, οδηγίες ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
  • Μην ξεχνάτε η εταιρεία μας μπορεί να δώσει ριζική λύση στο κάθε πρόβλημα, αλλά μετά την εργασία μας απαιτείται και η συνεργασία του πελάτη για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος.

Κάλεσε