Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

 
Τηλέφωνο 2102772170
 
Κινητό τηλέφωνο 6977269284
 
Φαξ 2155051171
 
 
 
 
 

Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις από την εταιρία Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR στην Αθήνα

 
Με την πιστή εφαρμογή των σχετικών κανονισμών της Ε.Ε. με I.P.M. (Integrated Pest Management) και τις αρχές της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής, η A. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ-PROTECTOR, στην Αθήνα η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνονται τόσο οι ανθρώπινοι οργανισμοί που βρίσκονται στον χώρο, όσο και το περιβάλλον, ενώ μετά την ολοκλήρωση της απεντόμωσης λαμβάνετε και το σχετικό πιστοποιητικό, εγκεκριμένο από τον αρμόδιο φορέα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ και είναι στη διάθεση του πελάτη τα MSDS και οι άδειες τους.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται ταυτοποίηση του εντόμου και στη συνέχεια προχωράμε στην απεντόμωση - απολύμανση. Με το τέλος των εργασιών εκτός του πιστοποιητικού παρέχονται και συμβουλές, οδηγίες ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε η εταιρεία μας μπορεί να δώσει ριζική λύση στο κάθε πρόβλημα, αλλά μετά την εργασία μας απαιτείται και η συνεργασία του πελάτη για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος.
 
Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις Α. Επιστημονική Protector
Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις Α. Επιστημονική Protector
Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις Α. Επιστημονική Protector
 
Aπεντόμωση - Απολύμανση για κοριούς σε στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες, ξύλινα έπιπλα κ.α.
 
 
Aπεντόμωση - Απολύμανση για κοριούς σε στρώματα
 
 
 
Aπεντόμωση - απολύμανση για κοριούς σε στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες, ξύλινα έπιπλα και γενικότερα σε δωμάτια που έχουν προσβληθεί από κοριούς, γίνεται με ειδικό σκεύασμα εξαιρετικά αποτελεσματικό αλλά συγχρόνως μη τοξικό για τον άνθρωπο που έρχεται σε άμεση επαφή με τα προσβληθέντα αντικείμενα. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με βιοεξυγίανση όπου τα στρώματα καθαρίζονται εξωτερικά και εσωτερικά με ειδικό μηχάνημα όπου τα τραντάζει και απορροφά στερεά σωματίδια από το εσωτερικό τους. Το ειδικό φίλτρο HEPA του μηχανήματος εξασφαλίζει υψηλή κατακράτηση σκόνης, εντόμων και αυγών στο εσωτερικό του.
 
 
 
 
 
 
Κοριοί
 
Απεντόμωση - Απολύμανση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης (ψεκαστήρες)
 
Απεντόμωση - Απολύμανση με εκνέφωση (fog)
 
Κουνουποκτονία (Εκτεταμένη απολύμανση - απεντόμωση εξωτερικών χώρων)
 
Απεντόμωση - απολύμανση με gel για καταπολέμηση κατσαρίδων
 
Ειδική απεντόμωση - απολύμανση για ξυλοφάγα έντομα
 
Ειδική απεντόμωση - απολύμανση για βιβλία, έργα τέχνης,υφάσματα κλπ.
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ