Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

 
Τηλέφωνο 2102772170
 
Κινητό τηλέφωνο 6977269284
 
Φαξ 2155051171
 
 
 
 
 

Απολυμάνσεις & Αποσμήσεις από την εταιρία Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR στην Αθήνα

 

Απολύμανση για κορωνοϊό COVID-19

 
Από την αρχή της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας η εταιρεία μας φρόντισε να παρέχει υπηρεσίες απολύμανσης υψηλής ποιότητας προς όλους τους φορείς που της ζητήθηκε.

Η απολύμανση – μικροβιοκτονία των χώρων πραγματοποιείται με χρήση συσκευής ψυχρής εκνέφωσης (ulv-fogger), ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης ενώ πλέον διαθέτουμε και ηλεκτροστατικούς εκνεφωτήρες. Με την ηλεκτροστατική εκνέφωση το ψεκαστικό διάλυμα φορτίζεται ηλεκτρικά πριν φύγει από το ακροφύσιο και οι ιονισμένες σταγόνες έλκονται με δύναμη στις επιφάνειες. Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ότι το απολυμαντικό "αγκαλιάζει" κάθε επιφάνεια. Οι χώροι μετά την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία ώρα, χωρίς να απαιτείται πλύσιμο και σε συμμόρφωση με την Ελληνική Νομοθεσία στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Η μέθοδος εφαρμόζεται από την εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια και έχει εξεταστεί από πολλά διεθνή και καταξιωμένα ιδρύματα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Μέσα μεταφοράς, χώροι εργασίας και χώροι με υψηλή επισκεψιμότητα πρέπει να απολυμένονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας πάντα με την επίβλεψη του Επόπτη Δημόσιας Υγείας. Ενώ πάντα δίνονται οι απαραίτητες συμβουλές προς το προσωπικό τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή μας.

Τηρούνται όλες οι οδηγίες όπως δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας όπως αναφέρονται στον παρακάτω συνδεσμο:
Μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε χώρους και επιφάνειες κατά την εξέλιξη της πανδημίας του SARS-CoV-2
 
Η εταιρεία μας επίσης πραγματοποιεί απολυμάνσεις και αποσμήσεις σε νοσοκομεία, κλινικές,χειρουργεία, ΜΕΘ, CLEAN ROOMS, βλαστοκύτταρα, σε χώρους ευαίσθητους και όπου αλλού απαιτηθεί με άριστο αποτέλεσμα. Η απολύμανση, όπως και η απόσμηση, γίνεται με μηχάνημα αυτόματο τελευταίας τεχνολογίας που παράγει μικροσταγονίδια (5-10 microns) και εκνεφώνει σκεύασμα το οποίο σε μια ώρα έχει κάνει απολύμανση και ο χώρος είναι έτοιμος να επαναχρησιμοποιηθεί . Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει μετρηθεί από το PASTEUR με άριστα αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω σχετικά βίντεο:
 
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΧΩΡΩΝ - Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ - PROTECTOR