Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

 
Τηλέφωνο 2102772170
 
Κινητό τηλέφωνο 6977269284
 
Φαξ 2155051171
 
 
 
 
 

Βιοεξυγίανση - Kαθαρισμός σαλονιών και στρωμάτων

 
 
 
 
 
Η Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ-PROTECTOR εφαρμόζει μέθοδο βιοεξυγίανσης - βιοκαθαρισμού στρωμάτων και σαλονιών με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

α) Εξάγουμε δείγμα για να δούμε το επίπεδο της ρύπανσης στο εσωτερικό των στρωμάτων

β) Με τη μέθοδο της βιοεξυγίανσης απομακρύνεται από το εσωτερικό του στρώματος κάθε ίχνος σκόνης και βιομάζας, ρύποι οι οποίοι αποτελούν το τέλειο υπόστρωμα για την
 
 
 
 
 
ανάπτυξη ακάρεων, που με τη σειρά τους είναι αιτία για πολλές αλλεργίες. Το ειδικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται με τη μέθοδο των δονήσεων, βοηθά στην αποκόλληση όλων των στερεών σωματιδίων.Ύστερα ακολουθεί η απορρόφησή τους σε ειδικό φίλτρο υψηλής κατακράτησης HEPA, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο διασποράς τους στον χώρο.

γ) Απολυμαίνουμε με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου 6%.

Στην περίπτωση που το σαλόνι σας είναι βρώμικο, έχει λεκέδες ή απλά επιθυμείτε ένα φρεσκάρισμα του υφάσματος προχωρούμε στην πλύση όλων των υφασμάτινων επιφανειών του σαλονιού με την εξής διαδικασία:

Πρώτα οι επιφάνειες ψεκάζονται και τρίβονται με ειδικά καθαριστικά τα οποία είναι τεχνολογίας micro-spliting, τα οποία είναι οικολογικά και δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Στη συνέχεια γίνεται πλύση με μηχανή extraction. Σε περίπτωση που υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, υπάρχει η δυνατότητα απόσμησης με χρήση ειδικού σκευάσματος που εξουδετερώνει τις οσμές και δεν τις καλύπτει απλώς, όπως κάνουν τα αρώματα.

 
 
Βιοεξυγίανση - Βιοκαθαρισμός Σαλονιών
Βιοεξυγίανση - Βιοκαθαρισμός Σαλονιών
Βιοεξυγίανση - Βιοκαθαρισμός Σαλονιών
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ